Åbent samråd om L 193 (om indførelse af ret efter lov om social service til overvågning og støtte i forbindelse hermed om natten for unge m.v.).
Udvalg: Social- og Indenrigsudvalget
Mødedato: 18-06-2020
Starttidspunkt: 14.30
Sluttidspunkt: 14.30
Lokale: Landstingssalen og Via Microsoft Teams
Folketingets Social- og Indenrigsudvalg har kaldt social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) i åbent samråd om L 193 om indførelse af ret efter lov om social service til overvågning og støtte i forbindelse hermed om natten for unge m.v.). Samrådet finder torsdag den 18. juni 2020 kl. 14.30 i Landstingssalen på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre, hvorfor det ikke er muligt at sikre hjælp til overvågning af alle personer med vidtgående funktionsnedsættelse i hjemmet, og ministeren har til hensigt at leve op til vedtagelsestekst V 10 Om hjælp til overvågning af et familiemedlem med indgribende handicap.


L 193 - samrådsspørgsmål A-C er stillet efter ønske fra Anni Matthiesen (V) og Karina Adsbøl (DF)


Samrådet bliver transmitteret live her på ft.dk og vises desuden på Folketingets tv-kanal. OBS! Ingen tilhørere under samrådet.

Pga. risikoen for coronasmitte er det desværre ikke muligt at overvære det åbne samråd som tilhører under selve mødet. Du har dog mulighed for at følge samrådet direkte og forskudt via tv-transmissionen på Folketingets hjemmeside:
https://www.ft.dk/da/aktuelt/tv-fra-folketinget

Kontakt
Udvalgssekretær
Charlotte Avnsted-Vilman
3337 3648
Send e-mail
Udvalgssekretær
Nikolaj Beuschel
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Sherie Falding
3337 5544
Send e-mail