Åbent samråd om kommunernes tildeling af BPA-ordninger til borgere med handicap - (OBS! Der er IKKE flere ledige pladser som tilhører til det åbne samråd)
Udvalg: Social-, Indenrigs- og Børneudvalget
Mødedato: 17-01-2019
Starttidspunkt: 12.00
Sluttidspunkt: 13.15
Lokale: 1-133
Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg har kaldt børne- og socialminister Mai Mercado (KF) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i samråd om kommunernes praksis for tildeling af BPA-ordninger til handicappede borgere. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 17. januar 2019 kl. 12.00 i vær. 1-133 på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministrene redegøre for, hvordan man fortsat kan sikre borgere med handicap en plads på arbejdsmarkedet, når mange kommuner tilsyneladende har fået en praksis, som betyder, at det er blevet sværere for netop borgere med handicap at få tildelt tilstrækkelig hjælp i form af BPA-ordninger, hvilket for mange er en forudsætning for at kunne komme op om morgenen og møde ind på arbejde?

Endvidere har udvalget bedt ministrene redegøre for, hvordan regeringen agter at sørge for, at endnu flere borgere med handicap får tilknytning til arbejdsmarkedet eller får en uddannelse, når mange kommuner tilsyneladende har fået en praksis, som betyder, at det er blevet sværere at få tildelt tilstrækkelig hjælp i form af BPA-ordninger.

Samrådsspørgsmål H og I er stillet efter ønske fra Kirsten Normann Andersen (SF)

Kontakt
Udvalgssekretær
Charlotte Avnsted-Vilman
3337 3648
Send e-mail
Udvalgssekretær
Nikolaj Beuschel
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Sherie Falding
3337 5544
Send e-mail