Forespørgsel til miljøministeren om håndtering af generationsforureninger og øvrige jordforureninger.
Af Jacob Jensen (V) og Signe Munk (SF).
(Anmeldelse 30.04.2020).
Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).
(Fremsættelse 23.04.2020).
Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af et børnepasningsfradrag.
Af Mette Thiesen (NB) m.fl.
(Fremsættelse 30.01.2020).
Forslag til folketingsbeslutning om snarest at indføre kommunal hjemmel til dels at indføre skærpede miljøzoner for personbiler, dels at etablere nulemissionszoner for køretøjer i bydele.
Af Henning Hyllested (EL) m.fl.
(Fremsættelse 26.02.2020).
Forslag til folketingsbeslutning om at give kommunerne bemyndigelse til ud fra en helhedsvurdering at kunne afslå ansøgninger om udvidelse af husdyrproduktion.
Af Søren Egge Rasmussen (EL) m.fl.
(Fremsættelse 27.02.2020).
Forespørgsel til transportministeren om trafikale investeringer.
Af Kristian Pihl Lorentzen (V), Hans Kristian Skibby (DF), Niels Flemming Hansen (KF), Mette Thiesen (NB) og Ole Birk Olesen (LA).
(Anmeldelse 24.01.2020. Fremme 28.01.2020).
Eventuel afstemning udsættes til torsdag den 7. maj 2020.
FORESPØRGSEL NR. F 36:
Forespørgsel til transportministeren:
Vil ministeren på baggrund af statsministerens melding om den socialdemokratiske regerings nedprioritering af trafikale investeringer og den deraf følgende uklarhed om tidshorisonten og økonomien for politiske forhandlinger om en masterplan for trafikale investeringer frem mod 2030 redegøre for regeringens overvejelser og planer vedrørende trafikale investeringer, der var et centralt tema over hele landet i den socialdemokratiske valgkamp sidste år, herunder i lyset af det årlige samfundsøkonomiske trængselstab på mindst 25 mia. kr., tab af arbejdsudbud, tab af sammenhængskraft i Danmark og tab af grøn mobilitet som følge af alvorlige mangler i den trafikale infrastruktur?
Af Kristian Pihl Lorentzen (V), Hans Kristian Skibby (DF), Niels Flemming Hansen (KF), Mette Thiesen (NB) og Ole Birk Olesen (LA).