L 199 Forslag til lov om ændring af udbudsloven, lov om Klagenævnet for Udbud og lov om indhentning af tilbud i bygge- og anlægssektoren.

(Styrket mulighed for udelukkelse af virksomheder, krav om anvendelse af personer under oplæring, oprettelse af en enhed for pålidelighedsvurderinger, øget fleksibilitet for ordregivere i forbindelse med gennemførelse af udbud m.v.).

Af: Erhvervsminister Simon Kollerup (S)
Udvalg: Erhvervsudvalget
Samling: 2021-22
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 49

I høringsnotatet til lovforslaget fremgår det, at ”Regeringen har i januar 2022 indgået aftale med RV, DF, SF og KD om, at der skal udvikles en ny national elektronisk platform, som fremover skal benyttes af tilbudsgivere og ordregivere.” Vil ministeren bekræfte, at dette ikke er retvisende, da der i aftaleteksten til ”En ny reformpakke for dansk økonomi” ikke nævnes, at der skal udvikles en ny national elektronisk platform, men blot, at der skal etableres et nationalt SMV-venligt udbudssystem?
Dato: 30-05-2022
Status: Endeligt besvaret
Emne: erhvervsdrivende virksomhed
Dokumentdato: 30-05-2022
Modtaget: 30-05-2022
Omdelt: 30-05-2022

Spm., om ministeren vil bekræfte, at det ikke er retvisende, at der skal udvikles en ny national elektronisk platform, til erhvervsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version