Åben høring om beredskab

03.05.2024

Folketingets Forsvarsudvalg inviterer til åben høring om beredskab. Høringen finder sted onsdag d. 15. maj 2024, kl. 12.00-16.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

I en tid præget af stadigt skiftende globale trusler og udfordringer, holder Folketingets Forsvarsudvalg en høring om beredskab. Udvalget har inviteret Forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) til at præsentere regeringens syn på fremtidens beredskab i Danmark.

Høringen vil undersøge den aktuelle status for det danske beredskab og se fremad mod kommende udfordringer. Under høringen vil en række eksperter også dykke ned i emner blandt andet om trusselsbilledet mod Danmark, sikkerhedsmæssige udfordringer og hvordan samfundet bedst griber sine beredskabsopgaver an.

Se programmet her.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 12. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet. 11.30 er der mulighed for de tilmeldte at spise en sandwich i området uden for Landstingssalen.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling.
Høringen tv-optages og vil blive vist på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.


Sideansvarlig: Karina Halskov