Åben høring om L 65 (forbud mod utilbørlig behandling af skrifter med væsentlig religiøs betydning for et anerkendt trossamfund) d. 22. nov.

20.11.2023

Retsudvalget holder åben høring om L 65 (forbud mod utilbørlig behandling af skrifter med væsentlig religiøs betydning for et anerkendt trossamfund) d. 22. november 09.00-12.30

Onsdag den 22. november 2023 afholder Retsudvalget åben høring om lovforslag L 65, kl. 9.00 til 12.30 i Landstingssalen, Christiansborg

Retsudvalget ønsker med denne åbne høring at få større viden om baggrunden for, indholdet- og konsekvenserne af lovforslaget om forbud mod utilbørlig behandling af skrifter med væsentlig religiøs betydning for et anerkendt trossamfund. Høringen afholdes som en del af Retsudvalgets behandling af lovforslaget, fordi det er vigtigt for udvalget at have klarhed over, hvilken indstilling myndigheder, organisationer m.v., der bliver berørt af lovreguleringen, har til det påtænkte lovforslag, og som følge af at lovforslaget ikke er sendt i fornyet offentlig høring, efter at der er foretaget en række justeringer i lovforslaget.

Det bemærkes, at man er velkommen til at sende eventuelle kommentarer eller bemærkninger til lovforslaget L 65, til Retsudvalget. Eventuelle bidrag kan sendes til [email protected]

Programmet kan ses her.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest den 21. november før kl. 16. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i Besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.

Høringen tv-optages og vil blive vist live på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Senest opdateret: [20.11.2023]
Sideansvarlig: Udvalgssekretær Laura Purup