Høring om seksualundervisning
Udvalg: Udenrigsudvalget
Mødedato: 29-09-2020
Starttidspunkt: 14.00
Sluttidspunkt: 16.15
Lokale: Landstingssalen

Folketingets Tværpolitiske Netværk for Seksuel og Reproduktiv Sundhed og Rettigheder afholder en åben høring under overskriften " Seksualundervisning i danske skoler gennem 50 år - hvad har vi lært og hvordan kommer vi videre? "

Høringen finder sted tirsdag den 29. september fra 14:00 - 16:30 i Landstingssalen, Christiansborg.

Høringen er planlagt i samarbejde med Foreningen Sex & Samfund og formålet er at markere, at det i år er 50 år siden Folketinget vedtog, at der skal være obligatorisk seksualundervisning i den danske folkeskole. En række eksperter er inviterede til at belyse seksualundervisning i et historisk perspektiv samt diskutere fagets betydning for børns vidensniveau, trivsel og ligestilling. Der vil også blive plads til at høre og tale om forskellige ønsker til fremtidens seksualundervisning, også set i lyset af de udfordringer og den virkelighed børn og unge står overfor nu i forhold til spørgsmål om bl.a. køn, krop, seksualitet og grænser.

Det senest opdaterede program kan findes her.

Høringen er åben for alle interesserede. Hvis man deltager fra pressen, bedes det venligst angives eksplicit. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet. Der opfordres til at man skriver sig på venteliste, hvorefter man vil modtage en mail, hvis der viser sig at være plads. Det er således ikke muligt at møde op til høringen uden en bekræftelse på tilmelding.

Konferencen sendes også live og kan følges her.

Du kan tilmelde dig høringen her.

Kontakt
Udvalgssekretær
Niklas Borker Bjerre
3337 3621
Send e-mail
Udvalgsassistent
Amalie Andresen
3337 3618
Send e-mail