Åben høring om retssikkerhed for borgere med handicap
Udvalg: Social- og Ældreudvalget
Mødedato: 11-11-2020
Starttidspunkt: 09.00
Sluttidspunkt: 12.00
Lokale: Landstingssalen
Social- og Indenrigsudvalget holder en åben høring om retssikkerhed for borgere med handicap onsdag den 11. november kl. 09:00-12:00 i Landstingssalen på Christiansborg
Formålet med høringen er at belyse problemerne med sagsbehandlingen på handicapområdet og dermed bidrage til at skabe et bedre grundlag for politiske drøftelser om veje til at forbedre retssikkerheden for borgere med handicap.

Til høringen vil der være fokus på:
  • At afdække problemets omfang
  • At identificere årsagerne til de mange fejl
  • At belyse sammenhængen mellem retssikkerhed og kvalitet i ydelsen til borgerne, bl.a. med udgangspunkt i Advokatsamfundets rapport "Retssikkerhed for udsatte borgere".
Se programmet her.
Tv-visning inklusiv tegnsprogstolkning
Høringen tv-optages og vil blive vist live på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Tv-visningen vil også kunne følges med tegnsprogstolkning.
Tilhørere
Folketinget har på grund af udviklingen i corona-situationen ændret retningslinjerne for adgangen til Folketinget. Dette har desværre medført, at det på nuværende tidspunkt ikke længere er muligt at deltage som gæst (tilhører) til høringer i Folketinget.


Kontakt
Udvalgssekretær
Charlotte Avnsted-Vilman
3337 3648
Send e-mail
Udvalgssekretær
Nikolaj Beuschel
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Sherie Falding
3337 5544
Send e-mail