Åbent samråd om tilstanden i vandmiljøet
Udvalg: Miljø- og Fødevareudvalget
Mødedato: 27-06-2018
Starttidspunkt: 14.00
Sluttidspunkt: 16.00
Lokale: 2-080
Miljø- og Fødevareudvalget har kaldt miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) i samråd om tilstanden i vandmiljøet. Samrådet er åbent for alle og finder sted onsdag den 27. juni 2018, kl. 14.00-16.00 i vær. S-092 på Christiansborg.

Udvalget har bl.a. spurgt, hvordan ministeren forholder sig til, at vandmiljøet har fået det værre de sidste fem år. Samtidig er ministeren blevet bedt om at redegøre for, hvor mange vandområder der ser ud til at komme i god økologisk tilstand i henhold til vandrammedirektivet.

Udvalget har ligeledes bedt ministeren redegøre for, om forudsætningerne i Fødevare- og landbrugspakken om, at tilførslen af kvælstof falder år for år som følge af tiltag i de tidligere vandmiljøplaner fortsat er gældende, og endelig har udvalget bedt ministeren forholde sig til, om der i vandmiljøet er et miljømæssigt råderum til forurening fra havbrug.

Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Søren Egge Rasmussen (EL), Simon Kollerup (S), Christian Poll (ALT) og Trine Torp (SF).

Kontakt
Udvalgssekretær
Camilla Brask Lentz
3337
Send e-mail
Udvalgssekretær
Anna Steen Tvergaard
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Tommy Jørgensen
3337 5534
Send e-mail