Åbent samråd om øremærkning af midler til fritidstilbud
Udvalg: Børne- og Undervisningsudvalget
Mødedato: 03-12-2020
Starttidspunkt: 10.15
Sluttidspunkt: 11.15
Lokale: 2-133
Åbent samråd med børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) om, hvordan ministeren vil sikre, at kommunerne overholder reglerne for kontering, så der ikke bruges midler på skolen, som er øremærket til fritidstilbud. Samrådet afholdes torsdag den 3. december 2020 kl. 10.15 i vær. 2-133 på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre for, hvordan ministeren vil sikre, at kommunerne overholder reglerne for kontering, så der ikke bruges midler på skolen, som er øremærket til fritidstilbud, om ministeren mener, at der er behov for at sikre mere vandtætte skodder mellem skole og fritidstilbud, så fritidstilbuddenes budgetter ikke udhules, og hvordan ministeren vil styrke fritidstilbuddene i fremtiden, så alle børn i hele landet kan få glæde og gavn af et godt fritidstilbud?

Der henvises til artiklen "Det store tyveri: Skoler bruger SFO'ens millioner", bragt i fagbladet Børn&Unge den 5. november 2020 samt BUPL's bagvedliggende kortlægning "Undersøgelse af anvendelse af personaleressourcer i skolefritidsordninger"

Samrådsspørgsmål H og I er stillet efter ønske fra Jacob Mark (SF)

Kontakt
Udvalgssekretær
Mischa Vedis Juul Andersen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Karina Sand Thomsen
3337
Send e-mail