Åbent samråd om penge til daginstitutioner og skoler til covid-19-relaterede udgifter
Udvalg: Børne- og Undervisningsudvalget
Mødedato: 26-11-2020
Starttidspunkt: 11.15
Sluttidspunkt: 12.15
Lokale: Landstingssalen
Åbent samråd med børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) om, hvordan ministeren vil sikre, at de penge, der blev afsat med aftalen om kommunernes økonomi for 2021 kommer ud i de enkelte daginstitutioner og skoler, så de får dækket ekstraordinære udgifter til covid-19-relaterede tiltag. Samrådet afholdes torsdag den 26. november 2020 kl. 11.15 i Landstingssalen på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre for, hvordan ministeren vil sikre, at de penge, der blev afsat med aftalen om kommunernes økonomi for 2021 kommer ud i de enkelte daginstitutioner og skoler, så de får dækket de ekstraordinære udgifter til covid-19-relaterede tiltag som f.eks. rengøring og mere personale, så det forhøjede niveau af rengøring kan opretholdes, uden at daginstitutioner og skoler er nødsaget til at gennemføre besparelser og forringelser på andre punkter.
Baggrund: Der henvises til Børn&Unges rundspørge til lokale fagforeninger: "Rundspørge viser: Corona-krisen presser pædagoger i bund", bragt på www.bupl.dk den 27. oktober 2020.

Samrådsspørgsmål G er stillet efter ønske fra Jacob Mark (SF)


Kontakt
Udvalgssekretær
Mischa Vedis Juul Andersen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Karina Sand Thomsen
3337
Send e-mail