Faktahøring om vandmiljøplanerne (opdateret)
Udvalg: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Mødedato: 29-08-2012
Starttidspunkt: 00.00
Sluttidspunkt: 00.00
Lokale: 1-133
Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri afholder sammen med Miljøudvalget en faktahøring om vandmiljøplanerne. Høringen finder sted mandag den 17. september 2012 kl. 9.00 til 16.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

OPDATERING: Tilmelding til faktahøringen er nu endeligt lukket.

Høringen kan følges live på Folketings TV, og på samme side kan høringen også ses eller genses efterfølgende. I forbindelse med høringen har Miljøudvalget og Udvalget for Landbrug og Fødevare oprettet et debatforum. Som afsæt til debat har høringens eksperter bidraget med debatindlæg. Debatforummet er åbent efter faktahøringens afslutning og findes her. Formålet med høringen er at belyse grundlaget for og implementeringen af EU's vandrammedirektiv.

Faktahøringen vil være centreret om to temaer:

  • Vandmiljøets tilstand
  • Vandmiljøet - virkemidler og effekt
Under høringens første del vil fokus være på vandmiljøets tilstand, herunder status for vandrammedirektivets implementering i Danmark og andre EU-lande. Om eftermiddagen vil fokus i højere grad ligge på de forskellige virkemidler og indsatsområder til nedbringelse af kvælstof og en belysning af deres forventelige effekt på vandmiljøet.
Program for faktahøringen kan findes via linket til højre.
Høringen er åben for alle, men deltagelse kræver forudgående tilmelding. Pga. et begrænset antal pladser vil tilmelding ske efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding og kontaktinformation findes i infoboksen, der ligledes er at finde til højre. Angiv venligst navn og evt. virksomhed/organisation ved tilmeldingen.