Torben Jensen fratræder som folketingssekretær og vicedirektør i Folketinget

02.11.2023

Torben Jensen er udnævnt til Forbrugerombudsmand med virkning fra 1. januar 2024 og fratræder derfor ved udgangen af december 2023.

Erhvervsministeren har udnævnt folketingssekretær og vicedirektør i Folketingets Administration Torben Jensen til Forbrugerombudsmand med virkning fra 1. januar 2024. Det betyder, at Torben Jensen fratræder sin stilling i Folketinget med udgangen af december.

Torben Jensen kom til Folketingets Administration den 1. januar 2019 og har haft ansvar for Folketingssekretariatet med cirka 175 medarbejdere og været medlem af direktionen i Folketingets Administration sammen med direktør Marie Hansen og vicedirektør Torben Skovgaard Andersen. 

»Jeg er ærgerlig over, at Torben Jensen stopper som vicedirektør i Folketinget. Vi mister en fremragende folketingssekretær og en stor juridisk kapacitet, som har været meget værdsat blandt medlemmer og ansatte. På den anden side ønsker jeg Torben Jensen tillykke. Jeg er overbevist om, at han med sin store faglighed og menneskelige egenskaber kommer til at være en god forbrugerombudsmand«, siger Folketingets formand Søren Gade.

Stillingsopslaget for den kommende folketingssekretær og vicedirektør i Folketinget vil blive slået op snarest.