Åbent samråd om ministerens og ministeriets rolle i sagen om Exitcirklen.
Udvalg: Udlændinge- og Integrationsudvalget
Mødedato: 30-11-2017
Starttidspunkt: 10.00
Sluttidspunkt: 11.00
Lokale: S-092
Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg har kaldt udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) i samråd om ministerens og ministeriets rolle i sagen om Exitcirklen. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 30. november 2017 kl. 10.00 i lokale S-092.

Udvalget har bedt om udlændinge- og integrationsministerens holdning til, at støtten til en af SIRI allerede godkendt projektansøgning blev fjernet.

Derudover har udvalget bedt ministeren redegøre for, om ministeren fastholder at baggrunden for ikke at godkende ansøgningen alene er ønsket om at rykke midlerne til en anden pulje pga. mangel på ansøgere, og om ministeren mener, at formålet med den oprettede pulje var forkert, fordi der var få ansøgere.

Endelig har udvalget bedt ministeren forholde sig til, om der er andre eksempler på, at en pulje nedlægges efter en afsluttet ansøgningsrunde med godkendte og fagligt relevante projekter, og om ministerens brev var foranlediget af en henvendelse fra medlemmer af Folketinget og i givet fald hvilke.

Samrådsspørgsmål I er stillet efter ønske fra Josephine Fock (ALT).

Kontakt
Udvalgssekretær
Weston Behrend von Bourke
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Charlotte Schwaner
3337
Send e-mail