Høring om anbringelser og anbragte børn i plejefamilier

19.03.2018

Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg holder en åben høring om anbringelser og anbragte børn i plejefamilier. Høringen bliver afholdt den 21. marts 2018 kl. 13.00 – 16.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Formål

Formålet med høringen er at sætte fokus på anbringelser og anbragte børn i plejefamilier, og hvordan det kan sikres, at det enkelte anbringelsesforløb bliver en succes – for barnet, de biologiske forældre, plejefamilier, døgninstitutioner og samfundet. Formålet er også at høre forskellige bud på, hvordan det kan gøres interessant at være plejefamilie, og hvilke tiltag der kan bidrage til at forbedre plejefamiliernes arbejdsvilkår, rettigheder og uddannelse.

Programmet kan læses her.

Tilmelding

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig - også for pressen. Der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding skal ske senest dagen inden høringen kl. 11.00. Du kan tilmelde dig her. 

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen begynder. 
Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. 

Høringen tv-optages og vil blive livestreamet her på hjemmesiden, hvor den også kan findes efterfølgende. Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal. 

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [19.03.2018]
Sideansvarlig: Linda Kubasiak Johansen