Besoeg Folketinget
Større

Besøg Folketinget

Kom på en omvisning i Folketinget og hør om Folketingets arbejde og Christiansborgs historie, eller overvær et møde i Folketingssalen fra tilhørerpladserne. Folketinget har mange forskellige besøgstilbud til både enkeltpersoner og grupper.
Afslutningsdebat i Folketingssalen
Tema
Større

Folketingets arbejde over sommeren

Sommerferien står for døren, og mange mennesker holder ferie i juli. Det gør mange politikere også. Men betyder det, at hele Folketinget holder ferie? Nej, det gør det selvfølgelig ikke. Der er ikke møder i Folketingssalen, men Folketinget er stadig fuldt funktionsdygtigt, hvis det skulle blive nødvendigt.
Vandrehallen set fra Google streetview
Tema
Større

Oplev Folketinget indefra

Med Google Streetview kan du komme helt tæt på og udforske Folketinget hjemmefra.
tema om kommissioner
Tema
Større

Hvad laver en undersøgelseskommission?

Regeringen har meldt ud, at der vil blive indkaldt til forhandlinger om en undersøgelse af SKAT på baggrund af de mange sager i SKAT om bl.a. det fejlslagne skatteinddrivelsessystem EFI og udbytteskat. En mulighed er at nedsætte en undersøgelseskommission.
Statsministerportrætterne i Vandrehallen
Tema
Større

Statsministerportrætterne i Folketinget

Fredag den 21. april 2017 blev portrættet af den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i Folketingets vandrehal afsløret. Maleriet er udført af Ditte Ejlerskov, og er nu en del af samlingen af statsministerportrætter, der hænger på Christiansborg.

Folketingssalen

Der er ingen planlagte møder i Folketingssalen før 1. behandlingen af forslag til finanslov for finansåret 2018, som forventes foretaget torsdag den 7. september 2017 kl. 10.00.

Udvalgene afholder møder i sommerperioden. Udvalgsmøderne fremgår af kalenderen.

 

Større

Folketingets Oplysning

Har du spørgsmål om Folketinget, lovgivningen eller Christiansborg, kan du kontakte Folketingets Oplysning og få hurtigt svar.

Ring til Folketingets EU-Oplysningen på 3337 3337
Større

Folketingets EU-Oplysning

Har du spørgsmål om arbejdet i EU eller dine rettigheder inden for EU, kan du kontakte Folketingets EU-Oplysning og få hurtigt svar.

Nyheder fra Folketinget

Nyhedsoversigten
04.07.2017
Permanent sikring af Christiansborg Slotsplads på vej

Nu går arbejdet i gang med at realisere den plan, som Københavns Kommune, Slots- og Kulturstyrelsen og Folketinget godkendte i 2016 angående en permanent sikring af Christiansborg.

27.06.2017
Vinderne fra Folkemødet 2017

Også i år deltog Folketinget i Folkemødet på Bornholm med et telt på Cirkuspladsen. Folketingsmedlemmerne gik i dialog med gæsterne til Folkemødet, og fortalte bl.a. om deres arbejde som folketingsmedlemmer samt drøftede aktuelle politiske emner.

Her kan du slå et bestemt dokument op, hvis du kender nummer og samling.