Åben virtuel høring om sommerpakken
Udvalg: Udvalget for Landdistrikter og Øer
Mødedato: 24-02-2021
Starttidspunkt: 10.00
Sluttidspunkt: 12.30
Udvalget for Landdistrikter og Øer afholder i fællesskab med Landdistrikternes Fællesråd og Sammenslutningen af Danske Småøer en åben virtuel høring om sommerpakken onsdag den 24. februar kl. 10.00-12.30

I sommeren 2020 udrullede regeringen sommerpakken, som var et resultat af en bred politisk aftale. Sommerpakken havde til formål at understøtte den danske turisme og oplevelsesøkonomi og flere af initiativerne havde en direkte virkning på landdistrikterne, økommunerne og småøerne.

Formålet med høringen er at indsamle erfaringer fra udvalgte temaer i sommerpakken, som har særlig relevans for landdistrikterne, økommunerne og småøerne. Høringen sætter bl.a. fokus på initiativerne om nedsættelse af færgetakster, herunder gratis færger i juli, boost af ø-passet, udlejning af sommerhuse og genstart af kyst- og naturturisme.

Udvalget, Landdistrikternes Fællesråd og Sammenslutningen af Danske Småøer ønsker at drøfte med relevante organisationer og berørte virksomheder, om og i så fald hvad der kunne videreføres eller ændres, hvis der skulle være behov for lignende initiativer i løbet af 2021 med det formål at booste turismen og erhvervslivet i landdistrikterne og på øerne.

Programmet kan findes her.

Høringen tv-optages og kan streames

Høringen afholdes virtuelt. Interesserede kan følge høringen direkte og forskudt via tv-transmissionen her.

Kontakt
Udvalgssekretær
Ida Holmgaard
3337
Send e-mail
Udvalgssekretær
Mads Fallesen
3337 3642
Send e-mail
Udvalgsassistent
Anna Udby Seitzberg
3337
Send e-mail