L 81 Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven, lov om afgift af lønsum m.v., afskrivningsloven, lov om afgift af lystfartøjsforsikringer og forskellige andre love.

(Forhøjelse af visse lønsumsafgiftssatser, nedsættelse af afskrivningssatsen for store vindmøller, inddragelse af CO2-kvoter under CFC-beskatningen, forhøjelse af afgiften af kaskoforsikringer for lystfartøjer m.v.).

Af: Skatteminister Holger K. Nielsen (SF)
Udvalg: Skatteudvalget
Samling: 2012-13
Status: Stadfæstet

Samrådsspørgsmål A

Ministrene bedes redegøre for forløbet fra regeringens beslutning om fremsættelse af forslaget om en skærpelse af andelsbeskatningen frem til regeringens beslutning om at trække forslaget tilbage.
Dato: 16-11-2012
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Skatteudvalget 06-12-2012 kl. 10:30
Dokumentdato: 16-11-2012
Modtaget: 16-11-2012
Omdelt: 16-11-2012

Samrådsspm. om at redegøre for forløbet fra regeringens beslutning om fremsættelse af forslaget om en skærpelse af andelsbeskatningen frem til regeringens beslutning om at trække forslaget tilbage, til skatteministeren og økonomi- og indenrigsministeren

Samrådsspm. om at redegøre for forløbet fra regeringens beslutning om fremsættelse af forslaget om en skærpelse af andelsbeskatningen frem til regeringens beslutning om at trække forslaget tilbage, til skatteministeren og økonomi- og indenrigsministeren (pdf-version)
Html-version
Samrådsspørgsmål (pdf-version)
Html-version