L 12 Forslag til lov om ændring af lønsumsafgiftsloven, momsloven, opkrævningsloven, lov om offentligt hasardspil i turneringsform og forskellige andre love.

(Udvidelse af lønsumsafgiftsfritagelse for museumsvirksomhed, momsfradrag i stedet for godtgørelse for visse transaktioner, mulighed for dagbøder ved uregistreret virksomhed, visse lempelser i faktureringsreglerne m.v.).

Af: Skatteminister Thor Möger Pedersen
Udvalg: Skatteudvalget
Samling: 2011-12
Status: Stadfæstet

Samrådsspørgsmål E

Ministeren bedes redegøre for baggrunden for, at ministeren på dette sene tidspunkt af behandlingen af lovforslaget, og hvor især den del af lovforslaget, der vedrører ophævelse af momsfritagelse ved indførsel af magasiner til private, har været genstand for intens behandling i udvalget, har ændret opfattelse og nu foreslår i et ændringsforslag til lovforslaget, at dette element helt udgår af lovforslaget.
Dato: 28-02-2012
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Skatteudvalget 14-03-2012 kl. 10:30
Dokumentdato: 28-02-2012
Modtaget: 28-02-2012
Omdelt: 28-02-2012

Samrådsspm. om baggrunden for, at ministeren på dette sene tidspunkt af behandlingen af lovforslaget, og hvor især den del af lovforslaget, der vedrører ophævelse af momsfritagelse ved indførsel af magasiner til private, har været genstand for intens behandling i udvalget, har ændret opfattelse og nu foreslår i et ændringsforslag til lovforslaget, at dette element helt udgår af lovforslaget, til skatteministeren

Samrådsspørgsmål E på L 12 (pdf-version)
Html-version