L 161 Forslag til lov om ændring af lov om fremme af energibesparelser i bygninger.

(Fremrykning af pligt til energimærkning ved salg ved ejendomsformidler og offentliggørelse af påtaler og advarsler m.v.).

Af: Klima- og energiminister Lykke Friis
Udvalg: Det Energipolitiske Udvalg
Samling: 2009-10
Status: Stadfæstet

Spørgsmål

5 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
L 161 - spørgsmål 1 Spm., om ministeren er indstillet på, at det kommer til at fremgå af annonceringen, hvad boligens energiforbrug er pr. kvadratmeter, til klima- og energiministeren.
L 161 spm 1 Folketingets Energipolitiske Udvalg (pdf-version)
Html-version
L 161 - spørgsmål 2 Spm. om, hvilke beregningsforudsætninger der ligger til grund for anbefalingerne i energimærket, herunder om det er dagens energipriser eller de forventede energipriser, der anvendes, til klima- og energiministeren.
L 161 spm 2 Folketingets Energipolitiske Udvalg (pdf-version)
Html-version
L 161 - spørgsmål 3 Spm., om det er korrekt, at regioner og kommuner kun kan optage energilån til energiforbedringer, der fremgår af/anbefales af energimærket, men ikke til andre energibesparende renoveringer, der i øvrigt måtte betragtes som fornuftige, til klima- og energiministeren.
L 161 spm 3 Folketingets Energipolitiske Udvalg (pdf-version)
Html-version
L 161 - spørgsmål 4 Spm. om, hvad der tidsmæssigt og økonomisk kan vindes ved, at de to tekniske gennemgange, der er en del af udarbejdelsen af henholdsvis tilstandsrapporten og energimærket, samles i én samlet gennemgang af boligen/bygningen, til klima- og energiministeren.
L 161 spm 4 Folketingets Energipolitiske Udvalg (pdf-version)
Html-version
L 161 - spørgsmål 5 Spm. om uddybning af ministerens udtalelser under første behandling af lovforslaget om regeringens overvejelser over ESCO-modeller for privatboligmarkedet, til klima- og energiministeren.
L 161 spm 5 Folketingets Energipolitiske Udvalg (pdf-version)
Html-version
5 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200