Større

Finanslov

Forslaget til finanslov for 2025 er fremsat og bliver nu behandlet af Folketinget.
Større

Gå på opdagelse i Folketingets dokumenter

Tjek f.eks., hvilke lovforslag der er fremsat, eller hvilke § 20-spørgsmål der er stillet til en specifik minister, eller læs referaterne fra møderne i Folketingssalen.
Større

Vær med i Ungdomsparlamentet

Alle elever i 8., 9. og 10. klasse har nu mulighed for at deltage i Ungdomsparlamentet – et undervisningsforløb, hvor eleverne skal udarbejde forslag til nye love, der kan løse samfundsudfordringer.

Nyheder fra Folketinget

Nyhedsoversigten
17.09.2024
Pressens adgang ved Folketingets åbning 2024

Til Folketingets åbning tirsdag den 1. oktober 2024 kan journalister og fotografer få adgang til Folketinget med et gyldigt dansk eller internationalt pressekort eller med Folketingets adgangskort, som er udstedt til medier med privilegeret adgang til Folketinget.

13.09.2024
Folketingets Præsidium besøgte Ukraine

Torsdag den 12. september 2024 besøgte Folketingets Præsidium Kyiv for at udtrykke støtte til Ukraines ret til frihed og demokrati.

Folketingssalen

Der er i øjeblikket ikke planlagt flere møder i salen.     

Der afholdes løbende udvalgs- og delegationsmøder.

Tv fra Folketinget

Møderne i Folketingssalen og de åbne udvalgsmøder transmitteres live.

Se tv fra Folketinget
Større

Folketingets Oplysning

Har du spørgsmål om Folketinget, lovgivningen eller Christiansborg, kan du kontakte Folketingets Oplysning og få hurtigt svar.

Større

Folketingets EU-Oplysning

Har du spørgsmål om arbejdet i EU eller dine rettigheder inden for EU, kan du kontakte Folketingets EU-Oplysning og få hurtigt svar.

Find dokument på nummer og samling.

Dokumentlister

Dokumentlister er systematiske oversigter over specifikke dokumenttyper. Tilpas dokumentlisterne ved hjælp af venstremenuens filtre.

Se alle dokumentlister