Beskæftigelsesudvalget besøger Sønderjylland

19.03.2018

Folketingets Beskæftigelsesudvalg besøger flere steder i Sønderjylland den 21.-22. marts 2018.

Turen omfatter blandt andet besøg på et Danish Crown slagteri, et produktionsværksted, Business College Syd og Gram Commercial. Formålet med turen er blandt andet at få belyst to overordnede temaer; kommunernes aktivering af ledige og opkvalificering af ledige efter virksomhedernes behov.

”Vi ser meget frem til at besøge Sønderjylland. Det er vigtigt for os at komme rundt i Danmark og høre om og se de lokale og regionale potentialer og udfordringer, som findes, og som vi politikere på Christiansborg med fordel kan få mere kendskab til”, siger Beskæftigelsesudvalgets formand, Bent Bøgsted (DF).

Besøget begynder på Danish Crown slagteriet i Blans, og her er fokus på de kompetenceudviklingsprojekter, som Jobcenter Sønderborg har i samarbejde med virksomheden. Herefter går turen til produktionsværkstedet AlsMic, og her vil udvalget blive gjort bekendt med den indsats, der finder sted for udsatte målgrupper. På Business College Syd skal udvalget høre om et opkvalificeringsforløb til hotel- og restaurationsbranchen, og dagen efter, om torsdagen, skal udvalget møde Aabenraa Kommune og virksomheden Gram Commercial. 

Følgende udvalgsmedlemmer deltager;

Programmet.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Beskæftigelsesudvalgets formand, Bent Bøgsted (DF), tlf. 3337 5101 eller udvalgssekretær Peter Bohlbro, tlf. 3337 5560.