§ 20-spørgsmål S 853 Om den seneste udtalelse fra FN's særlige efterforsker i de palæstinensiske områder, Francesca Albanese.

Til: Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M)
Dato: 19-04-2024
Samling: 2023-24
Status: Tilbagetaget

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 19-04-2024
Spørgsmålets ordlyd:
Hvordan forholder ministeren sig til den seneste udtalelse fra FN's særlige efterforsker i de palæstinensiske områder, Francesca Albanese, der den 26. marts konkluderede, at der er »rimelige grunde til at tro, at tærsklen for, hvorvidt der er tale om folkedrab begået af Israel, er overskredet«, og hvordan forventer ministeren at agere på baggrund af denne vurdering?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 19-04-2024
Modtaget: 19-04-2024
Omdelt: 19-04-2024

Hvordan forholder ministeren sig til den seneste udtalelse fra FN's særlige efterforsker i de palæstinensiske områder, Francesca Albaneses, der den 26. marts konkluderede, at der er »rimelige grunde til at tro, at tærsklen for, hvorvidt der er tale om folkedrab begået af Israel, er overskredet«, og hvordan forventer ministeren at agere på baggrund af denne vurdering?

Hvordan forholder ministeren sig til den seneste udtalelse fra FN's særlige efterforsker i de palæstinensiske områder, Francesca Albaneses, der den 26. marts konkluderede, at der er »rimelige grunde til at tro, at tærsklen for, hvorvidt der er tale om folkedrab begået af Israel, er overskredet«, og hvordan forventer ministeren at agere på baggrund af denne vurdering? (pdf-version)
Html-version