§ 20-spørgsmål S 614 Om Peter Gæmelkes udtalelse på baggrund af Svarerudvalgets rapport om modeller for en CO2-afgift på landbruget.

Til: Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen (V)
Dato: 23-02-2024
Samling: 2023-24
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 23-02-2024
Endelig besvarelse 28-02-2024
Spørgsmålets ordlyd:
Er ministeren enig med landmand og bestyrelsesformand Peter Gæmelke, der på baggrund af Svarerudvalgets rapport om modeller for en CO2-afgift på landbruget udtaler til DR: »Jeg drikker stadigvæk både bajere og vin, selvom der er afgift på. Jeg kører også stadigvæk i en forurenende dieselbil, selvom der er afgift på. Jeg så hellere, at der blev lavet nye tiltag, der sikrer, at vi gør det bedre i morgen end i går. Der skal findes en model, så fødevareerhvervet kan overleve.«?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 23-02-2024
Modtaget: 23-02-2024
Omdelt: 23-02-2024

Er ministeren enig med landmand og bestyrelsesformand, Peter Gæmelke, der på baggrund af Svarer-udvalgets rapport om modeller for en CO2-afgift på landbruget, udtaler til DR: »Jeg drikker stadigvæk både bajere og vin, selvom der er afgift på. Jeg kører også stadigvæk i en forurenende dieselbil, selvom der er afgift på. Jeg så hellere, at der blev lavet nye tiltag, der sikrer, at vi gør det bedre i morgen end i går. Der skal findes en model, så fødevareerhvervet kan overleve.«?

Er ministeren enig med landmand og bestyrelsesformand, Peter Gæmelke, der på baggrund af Svarer-udvalgets rapport om modeller for en CO2-afgift på landbruget, udtaler til DR: »Jeg drikker stadigvæk både bajere og vin, selvom der er afgift på. Jeg kører også stadigvæk i en forurenende dieselbil, selvom der er afgift på. Jeg så hellere, at der blev lavet nye tiltag, der sikrer, at vi gør det bedre i morgen end i går. Der skal findes en model, så fødevareerhvervet kan overleve.«? (pdf-version)
Html-version