§ 20-spørgsmål S 530 Om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kritik af den manglende gennemsigtighed i bankernes priser.

Til: Erhvervsminister Morten Bødskov (S)
Dato: 09-02-2024
Samling: 2023-24
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 16-02-2024
Endelig besvarelse 28-02-2024
Spørgsmålets ordlyd:
Hvad er ministerens holdning til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kritik af den manglende gennemsigtighed i bankernes priser på diverse forbrugerrettede bankprodukter, og hvad mener ministeren der bør gøres for at få etableret en tilstrækkelig prisportal nu, hvor Forbrugerrådet Tænk har trukket sig fra arbejdet med Pengepriser.dk med den begrundelse, at der mangler samarbejdsvillighed fra banksektoren?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til nyhed af 27. september 2023 på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside med titlen »Forbrugerrådet Tænk dropper Pengepriser.dk« og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens analyse »Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder« udgivet i august 2022.
Dokumentdato: 09-02-2024
Modtaget: 09-02-2024
Omdelt: 09-02-2024

Hvad er ministerens holdning til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kritik af den manglende gennemsigtighed i bankernes priser på diverse forbrugerrettede bankprodukter, og hvad mener ministeren, der bør gøres for at få etableret en tilstrækkelig prisportal nu, hvor Forbrugerrådet Tænk har trukket sig fra arbejdet med pengepriser.dk med den begrundelse, at der mangler samarbejdsvillighed fra banksektoren?

Hvad er ministerens holdning til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kritik af den manglende gennemsigtighed i bankernes priser på diverse forbrugerrettede bankprodukter, og hvad mener ministeren, der bør gøres for at få etableret en tilstrækkelig prisportal nu, hvor Forbrugerrådet Tænk har trukket sig fra arbejdet med pengepriser.dk med den begrundelse, at der mangler samarbejdsvillighed fra banksektoren? (pdf-version)
Html-version