Udlændinge- og Integrationsudvalget (UUI) Alm. del

Samling: 2023-24

Spørgsmål 180

Vil ministeren tilsende udvalget en opdateret oversigt over, hvilke love inden for ministeriets lovgivningsområde, der har indsat revisionsbestemmelse, er undergivet lovovervågning, eller hvor der på anden vis er besluttet eller givet tilsagn om evaluering/overvågning, med angivelse af temaet for revisionen/evalueringen/overvågningen, og hvilken frist der er fastsat for det enkelte initiativ? Kan ministeren i oversigten også angive, hvilke love der har en evt. solnedgangsbestemmelse?
Dato: 30-01-2024
Status: Endeligt besvaret
Emne: udvalgsarbejde og -meddelelser
Dokumentdato: 27-02-2024
Modtaget: 27-02-2024
Omdelt: 27-02-2024

UUI alm. del - svar på spm. 180 om ministeren vil tilsende udvalget en opdateret oversigt over, hvilke love inden for ministeriets lovgivningsområde, der har indsat revisionsbestemmelse, er undergivet lovovervågning, eller hvor der på anden vis er besluttet eller givet tilsagn om evaluering/overvågning, med angivelse af temaet for revisionen/evalueringen/overvågningen, og hvilken frist der er fastsat for det enkelte initiativ? Kan ministeren i oversigten også angive, hvilke love der har en evt. solnedgangsbestemmelse?

UUI alm. del - svar på spørgsmål 180 (pdf-version)
Html-version
Bilag 1 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 30-01-2024
Modtaget: 30-01-2024
Omdelt: 30-01-2024

Spm. om ministeren vil tilsende udvalget en opdateret oversigt over, hvilke love inden for ministeriets lovgivningsområde, der har indsat revisionsbestemmelse, er undergivet lovovervågning, eller hvor der på anden vis er besluttet eller givet tilsagn om evaluering/overvågning, med angivelse af temaet for revisionen/evalueringen/overvågningen, og hvilken frist der er fastsat for det enkelte initiativ? Kan ministeren i oversigten også angive, hvilke love der har en evt. solnedgangsbestemmelse?

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version