L 95 Forslag til lov om ændring af sundhedsloven, lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed og lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet.

(Etablering af en bisidderordning og praktiserende kiropraktorers mulighed for henvisning til billeddiagnostiske undersøgelser samt kvalitetsarbejde m.v.).

Af: Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V)
Udvalg: Sundheds- og Ældreudvalget
Samling: 2016-17
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 7

1.Ministeren bedes oplyse, hvordan ministeren forholder sig til Danske Patienters høringssvar, hvor de har udtryk bekymring for, at afskaffelsen af Den Danske Kvalitetsmodel medfører udfasning af standarder og processer under kvalitetsmodellen, som har bidraget positivt til kvaliteten af den givne proces for bl.a. medicinhåndtering, rengøring og rettidig reaktion på prøvesvar. Ministeren bedes samtidig oplyse, hvad det kommer til at betyder for processerne for medicinhåndteringen, rengøringen og den rettidige reaktion på prøvesvar, at de klare standarder og processer, som følger af Den Danske Kvalitetsmodel, bortfalder?
Dato: 18-01-2017
Status: Endeligt besvaret
Emne: patientrettigheder og patientsikkerhed
Dokumentdato: 20-01-2017
Modtaget: 20-01-2017
Omdelt: 20-01-2017

L 95 - svar på spm. 7 om, hvordan ministeren forholder sig til Danske Patienters høringssvar, hvor de har udtryk bekymring for, at afskaffelsen af Den Danske Kvalitetsmodel medfører udfasning af standarder og processer under kvalitetsmodellen, som har bidraget positivt til kvaliteten af den givne proces for bl.a. medicinhåndtering, rengøring og rettidig reaktion på prøvesvar, fra sundhedsministeren

Svar på spm. 7 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 18-01-2017
Modtaget: 18-01-2017
Omdelt: 18-01-2017

Spm. om, hvordan ministeren forholder sig til Danske Patienters høringssvar, hvor de har udtryk bekymring for, at afskaffelsen af Den Danske Kvalitetsmodel medfører udfasning af standarder og processer under kvalitetsmodellen, som har bidraget positivt til kvaliteten af den givne proces for bl.a. medicinhåndtering, rengøring og rettidig reaktion på prøvesvar, til sundhedsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version