§ 20-spørgsmål S 148 Om kommuners velfærd.

Til: Indenrigs- og socialminister Karen Ellemann (V)
Dato: 16-10-2009
Samling: 2009-10
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 16-10-2009
Endelig besvarelse 21-10-2009
Spørgsmålets ordlyd:
Mener ministeren, at når der opstår problemer i den offentlige sektor, f. eks. et plejehjem, hvor man vender bleen, eller et udsat barn, der er blevet svigtet, så skal man ikke nødvendigvis indføre en masse kontrol i forhold til samtlige, der arbejder på området i hele landet, men hellere undersøge til bunds, hvordan den konkrete sag opstod, og iværksætte tiltag, der genopretter tilliden?
Skriftlig begrundelse:
Ingen
Dokumentdato: 16-10-2009
Modtaget: 16-10-2009
Omdelt: 16-10-2009

Mener ministeren, at når der opstår problemer i den offentlige sektor, f. eks. et plejehjem hvor man vender bleen, eller et udsat barn der er blevet svigtet, så skal man ikke nødvendigvis indføre en masse kontrol i forhold til samtlige, der arbejder på området i hele landet, men hellere undersøge til bunds, hvordan den konkrete sag opstod og iværksætte tiltag, der genopretter tilliden?

Mener ministeren at når der opstår problemer i den offentlige sektor, f. eks. et plejehjem hvor man vender bleen, eller et udsat barn der er blevet svigtet, så skal man ikke nødvendigvis indføre en masse kontrol i forhold til samtlige der arbejder på området i hele landet, men hellere undersøge til bunds hvordan den konkrete sag opstod og iværksætte tiltag der genopretter tilliden? (pdf-version)
Html-version