L 46 Forslag til lov om ændring af lov om bygnings- og boligregistrering, lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v., konkurrenceloven og lov om stormflod og stormfald.

(Udmøntning af kommunalreformen med henblik på præcisering af adressebetegnelser m.v.).

Af: Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (KF)
Udvalg: Boligudvalget
Samling: 2004-05 (2. samling)
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 6

I forlængelse af ministerens svar på udvalgets spørgsmål 2 og 3 om samarbejdet mellem private selskaber og amterne bedes ministeren redegøre for, i hvilket omfang kommuner har samarbejde med private selskaber om vaskeri, mad og vedligeholdelse af veje. I det omfang der er samarbejde mellem kommuner og private selskaber på disse områder, kan ministeren så bekræfte, at disse samarbejder i regeringens øjne bør bringes til ophør - jf. ministerens svar? Hvis svaret er benægtende bedes ministeren redegøre for hvorfor der er denne forskel mellem kommuner og regioner, når ministeren jo i sit svar lægger vægt på det principielle i, at offentlige myndigheder ikke bør virke på disse områder, "der alle efter min opfattelse er meget velfungerende, og hvor der allerede i dag er et privat marked"?
Dato: 18-05-2005
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 19-05-2005
Modtaget: 20-05-2005
Omdelt: 20-05-2005

BOU L 46 - svar på spm. 6, fra økonomi- og erhvervsministeren

L 46 svar på spm 6 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 18-05-2005
Modtaget: 18-05-2005
Omdelt: 18-05-2005

Spm. om at redegøre for kommunernes samarbejde med private selskaber om vaskeri, mad og vedligeholdelse af veje, samt hvorvidt disse ønskes bragt til ophør, til økonomi- og erhvervsministeren

Spm. om at redegøre for kommunernes samarbejde med private selskaber om vaskeri, mad og vedligeholdelse af veje, samt hvorvidt disse ønskes bragt til ophør, til økonomi- og erhvervsministeren (pdf-version)
Html-version