§ 20-spørgsmål S 1803 Om udvidelse af Vejle Fjordbroen.

Dato: 07-01-2005
Samling: 2004-05 (1. samling)
Status: Anmeldt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 07-01-2005
Spørgsmålets ordlyd:
Vil ministeren på baggrund af den dokumenterede stigning i trafikken på Vejle Fjordbroen tage initiativ til at igangsætte den nødvendige udvidelse af broen, redegøre for, hvornår han forventer at kunne igangsætte udvidelsen og give et overslag over, hvad den vil koste?
Skriftlig begrundelse:
Af skrivelse fra Trekantområdet Danmark til trafikministeren af 20. december 2004 fremgår det, at motorvejene i trekantområdet næst efter hovedstadsområdet er de hårdest trafikbelastede strækninger i Danmark. Det fremgår ligeledes af skrivelsen, at alene på Vejle Fjordbroen er stigningen i trafikken på 84 pct. i perioden fra 1993 til 2003. Behovet for at afhjælpe trængselsproblemerne i trekantområdet er indlysende, og en udvidelse af Vejle Fjordbroen må anses for at være nødvendig. På den baggrund bedes ministeren redegøre for sin holdning til en udvidelse af Vejle Fjordbroen, hvornår en udvidelse efter ministerens opfattelse kan gennemføres, samt give et overslag over hvad udvidelsen vil koste.
Dokumentdato: 07-01-2005
Modtaget: 07-01-2005
Omdelt: 07-01-2005

Vil ministeren på baggrund af den dokumenterede stigning i trafikken på Vejle Fjordbroen tage initiativ til at igangsætte den nødvendige udvidelse af broen, redegøre for, hvornår han forventer at kunne igangsætte udvidelsen og give et overslag over, hvad

Vil ministeren på baggrund af den dokumenterede stigning i trafikken på Vejle Fjordbroen tage initiativ til at igangsætte den nødvendige udvidelse af broen, redegøre for, hvornår han forventer at kunne igangsætte udvidelsen og give et overslag over, hvad (pdf-version)
Html-version