Webinar om forsvaret i Grønland og Arktis
Udvalg: Grønlandsudvalget
Mødedato: 16-06-2021
Starttidspunkt: 21.00
Sluttidspunkt: 22.00
Lokale: Landstingssalen
Folketingets Grønlandsudvalg afholder onsdag den 16. juni kl. 21.00 (17.00 grønlandsk tid) et webinar med militæranalytiker, Jens Wenzel Kristoffersen og seniorforsker, Kristian Søby Kristensen fra Center for Militære Studier ved Københavns Universitet.

Jens Wenzel Kristoffersen er forfatter af baggrundspapiret "Forsvar og Klimaforandringer", som blev udgivet april 2021. Det handler om udfordringer og muligheder for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Jens Wenzel Kristoffersen og Kristian Søby Kristensen vil på mødet give udvalget en introduktion til papiret med særlig fokus på Grønland og Arktis. Derefter vil udvalgets medlemmer og interesserede seere have mulighed for at stille opklarende spørgsmål til oplægget.

Der er tale om et virtuelt møde, som modereres af udvalgsformand Aki-Matilda Høegh-Dam og det varer en time.

Det er desværre ikke muligt for tilhørere at være fysisk til stede ved webinaret, men det transmitteres live på Folketingets web tv. Her vil man udover den dansksprogede transmission også kunne se mødet med grønlandsk tolkning. Seere på web tv vil undervejs kunne sende evt. spørgsmål til oplægsholderne til en e-mail adresse, som vil fremgå på skærmen. Herefter vil udvalgsformanden viderebringe de stillede spørgsmål til oplægsholderne. Bemærk dog, at det ikke er sikkert, at udvalgsformanden har mulighed for at viderebringe alle spørgsmål. Det afhænger af omfanget af spørgsmål og den time, der er til rådighed ved mødet.

Kontakt
Udvalgsassistent
Anna Udby Seitzberg
3337
Send e-mail