Åbent samråd om reglerne for boligforholdene for bygningsarbejdere
Udvalg: Beskæftigelsesudvalget
Mødedato: 16-01-2019
Starttidspunkt: 13.00
Sluttidspunkt: 13.00
Lokale: S-092
Åbent samråd med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) om reglerne og kontrolindsatsen for bygningsarbejderes boligforhold. Samrådet er åbent for alle og afholdes onsdag den 16. januar 2019 kl. 10.00 i vær. 1-133 på Christiansborg.

På baggrund af blandt andet Fagbladets beskrivelse af elendige boligforhold for bygningsarbejdere, og på baggrund af kommunernes berettelser om uklare regler for indretning og placering af boliger for bygningsarbejdere, har udvalget indkaldt beskæftigelsesministeren og transport-, bygnings- og boligministeren og bedt dem redegøre for, om de mener, at boligforholdene for bygningsarbejdere er forsvarlige og rimelige, om reglerne om boligforhold for bygningsarbejdere er klare og entydige, og om kontrolindsatsen er tilfredsstillende af disse boligforhold.

Hertil er ministrene blevet bedt om at svare på, hvad de vil gøre for, at stramme op på og klargøre reglerne og kontrollen med boligforholdene for bygningsarbejdere

Samrådsspørgsmål AB er stillet efter ønske fra Christian Juhl (EL) og Karsten Hønge (SF).

Kontakt
Udvalgssekretær
Ida Holmgaard
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Signe Draabe Bruunsgaard
3337 5536
Send e-mail