Åben høring om det gode ældreliv
Udvalg: Ældreudvalget
Mødedato: 13-09-2023
Starttidspunkt: 10.00
Sluttidspunkt: 12.00
Lokale: 1-133
Folketingets Ældreudvalg inviterer til åben høring om det gode ældreliv. Høringen finder sted onsdag den 13. september kl. 10.00-12.00 i lokale 1-133 på Christiansborg.

Det har længe været en kendsgerning, at der bliver flere og flere ældre i Danmark. Ældreudvalget har derfor inviteret en række interessenter til en høring for at blive klogere på, hvordan man fra politisk side kan sikre, at det voksende antal ældre får et godt ældreliv.

Udvalget er interesseret i at høre interessenternes bud på de største udfordringer på området samt hvilke komponenter, der er med til at sikre et godt og værdigt ældreliv. Interessenternes input skal bidrage til at skabe et bedre grundlag for de politiske prioriteringer på ældreområdet inden forhandlinger på området forventes at begynde.

Programmet kan ses her.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 12. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt.

Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

Kontakt
Udvalgssekretær
Nikolaj Beuschel
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Sherie Falding
3337 5544
Send e-mail