11-11-2015 Høring om fremtidens udfordringer for posten i lyset af de faldende postmængder
Udvalg: Transport- og Bygningsudvalget
Mødedato: 11-11-2015
Starttidspunkt: 08.30
Sluttidspunkt: 11.00
Lokale: Landstingssalen
Folketingets Transport- og Bygningsudvalg afholder høring om fremtidens udfordringer for posten i lyset af de faldende postmængder den 11. november kl.08.30-11.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Baggrunden for høringen er, at en faldende mængde breve i dag sendes med fysisk post. Samtidig er der dog fortsat behov for omdeling af fysiske pakker og breve på trods af den stigende mængde information, der sendes elektronisk.

Formålet med høringen er derfor, at få belyst fremtidens udfordringer og scenarier for den fysiske post i lyset af de faldende postmængder og samtidig få vendt mulige løsninger på de udfordringer, der følger af dette.

Program findes ude i her.

Tilmelding:

Tilmelding til høringen er obligatorisk og skal ske senest tirsdag den 10. november 2015 kl.12. Ønsker du at tilmelde dig, skal du sende en e-mail med angivelse af navn(e) og organisation til [email protected]

Vigtigt: Angiv navn på høringen i emnefeltet. Pladserne bliver tildelt efter først til mølle-princippet, og tilmeldingen er derfor ikke gyldig, før du har modtaget en bekræftelse pr. mail.

Høringen vil blive streamet live på www.ft.dk og vises desuden på Folketingets tv-kanal.

Kontakt
Udvalgssekretær
Lea Lykke Andersen
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Per Movritsen
3337 5540
Send e-mail