Åbent samråd om CEPOS-undersøgelse om undervisningseffekt
Udvalg: Uddannelsesudvalget
Mødedato: 20-04-2010
Starttidspunkt: 00.00
Sluttidspunkt: 00.00
Lokale: 2-080
Uddannelsesudvalget har kaldt undervisningsminister Tina Nedergaard i samråd om CEPOS´ undersøgelse om undervisningseffekt i folkeskolen.

Uddannelsesudvalget har kaldt undervisningsminister Tina Nedergaard i samråd om CEPOS's undersøgelse om såkaldt undervisningseffekt.

Samrådet er åbent for alle og finder sted tirsdag 20. april 2010 i vær. 2-080 på Christiansborg. Samrådet begynder ca. kl. 15.15.

Udvalget har anmodet undervisningsministeren om at redegøre for, hvorfor CEPOS's undersøgelse om såkaldt undervisningseffekt og egen rangordning af folkeskolerne giver et retvisende billede, der kan "identificere forskelle skolerne imellem", som ministeren bl.a. har udtalt til TV2 News.


Udvalget har herunder anmodet undervisningsministeren om at redegøre for, om ministeren mener, at CEPOS´ konklusioner om undervisningseffekt er pålidelig, og hvordan ministeren mener, at det styrker kvalitetsarbejdet i folkeskolen, når skoler på baggrund af ikke-videnskabelige undersøgelser bliver hængt ud for at være dårlige skoler.

Samrådsspørgsmålene er stillet af Christine Antorini (S).