L 157 Forslag til lov om ændring af udlændingeloven, lov om danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl. og integrationsloven.

(Ny opholdsordning for medfølgende familie til hjemvendende udlandsdanskere med visse beskæftigelsesmæssige kvalifikationer, justering af sprogkravet og halvering af den økonomiske sikkerhedsstillelse i ægtefællesammenføringssager, etablering af en lukket opgavebank for danskprøver m.v.).

Af: Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S)
Udvalg: Udlændinge- og Integrationsudvalget
Samling: 2023-24
Status: 1. beh./Henvist til udvalg

Spørgsmål 8

Vil ministeren redegøre for, hvor mange herboende personer, som har fået afslag på familiesammenføring, som følge af manglende opfyldelse af kravet om bestået Prøve i Dansk 3 eller en danskprøve på et tilsvarende eller højere niveau, fordelt på statsborgerskab og oprindelse i perioden efter 2018-reformen til i dag?
Dato: 18-04-2024
Status: Ikke besvaret
Emne: familiesammenføring
Dokumentdato: 18-04-2024
Modtaget: 18-04-2024
Omdelt: 18-04-2024

Spm. om ministeren vil redegøre for, hvor mange herboende personer, som har fået afslag på familiesammenføring, som følge af manglende opfyldelse af kravet om bestået Prøve i Dansk 3 eller en danskprøve på et tilsvarende eller højere niveau, fordelt på statsborgerskab og oprindelse i perioden efter 2018-reformen til i dag?

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version