Retsudvalget (REU) Alm. del

Samling: 2023-24

Spørgsmål 102

Vil ministeren i forlængelse af REU alm. del - spørgsmål 100 og 101 bede Østjyllands Politi om at udarbejde en redegørelse om sagen i forbindelse med afdødes død, jf. dokumentaren: ”Blev vores datter myrdet?” på TV2, hvori følgende indgår: • om politiet kan oplyse, om det er efterforsket, om der var mulig videoovervågning fra den sidste del af den rute, politiet mener, hun har gået, og i så fald hvad denne overvågning kan vise? • om det er efterforsket, om der har været anden videodokumentation fra lokalområdet, som har vist noget andet af afdødes sidste færden end den lille smule, der er umiddelbart efter hun forlader diskoteket? • om det er efterforsket, hvor afdøde har været, fra hun gik fra diskoteket, til hun blev fundet 15 timer efter? • om der er efterforsket og afhørt forskellige personer, herunder hvilke, ifm. med hendes død eller tiden lige op til? • om den sidste veninde afdøde havde kontakt med, efter hun forlader diskoteket, er blevet afhørt om, hvad der egentlig foregik den sidste tid, og indtil man ikke længere kunne følge afdøde på kameraovervågningen, umiddelbart efter hun forlod diskoteket? • hvorfra politiet har afdødes taske, som man ser veninden hente på diskoteket, efter afdøde forlod stedet? • hvilken rolle den røde varebil havde, som bliver omtalt i dokumentaren, samt om den er blevet efterforsket, herunder om der har været brugbare DNA-spor? • om det har været en del af politiets efterforskning, at der kunne have været tale om et drab? • om der har været mistænkte i sagen?
Dato: 09-10-2023
Status: Endeligt besvaret
Emne: politi og våben
Dokumentdato: 06-11-2023
Modtaget: 06-11-2023
Omdelt: 06-11-2023

REU alm. del - svar på spm. 102 om ministeren vil bede Østjyllands Politi om at udarbejde en redegørelse om sagen i forbindelse med afdødes død, jf. dokumentaren: ”Blev vores datter myrdet?” på TV2?

Besvarelse af spørgsmål nr. 102 (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg (pdf-version)
Html-version
(IKKE-FORTROLIG) Besvarelse af spørgsmål nr. 100 (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 09-10-2023
Modtaget: 09-10-2023
Omdelt: 09-10-2023

Spm. om ministeren vil bede Østjyllands Politi om at udarbejde en redegørelse om sagen i forbindelse med afdødes død, jf. dokumentaren: ”Blev vores datter myrdet?” på TV2?

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version