Beskæftigelsesudvalget (BEU) Alm. del

Samling: 2023-24

Spørgsmål 84

Vil ministeren redegøre for, om resultaterne fra rapporten om migrantarbejderes overrepræsentation og markante underrapportering hvad angår arbejdsulykker, får ministeren til at genoverveje korrektheden af beregningerne af bl.a. de samfundsøkonomiske omkostninger og disses komponenter ved arbejdsulykker som Beskæftigelsesministeriet fremlægger i rapporten ”Status på arbejdsmarkedet”? Vil ministeren videre oplyse, om ministeren vil foretage sig yderligere som f.eks. at foretage genberegninger af de samfundsøkonomiske omkostninger ved arbejdsulykker pba. rapportens resultater? Der henvises til rapporten ”Migrantarbejderes arbejdsmiljø og sikkerhed i den danske bygge- og anlægsbranche”, Aalborg Universitet, 2023. Spørgsmålet ønskes besvaret senest 2 dage inden besvarelsen af BEU alm. del – samrådsspm. E eller senest 4 uger fra d.d.
Dato: 08-12-2023
Status: Endeligt besvaret
Emne: arbejdsmiljø og arbejdsskader
Dokumentdato: 19-12-2023
Modtaget: 19-12-2023
Omdelt: 19-12-2023

BEU alm. del - svar på spm. 84 om resultaterne fra rapporten om migrantarbejderes overrepræsentation og markante underrapportering hvad angår arbejdsulykker, får ministeren til at genoverveje korrektheden af beregningerne af bl.a. de samfundsøkonomiske omkostninger og disses komponenter ved arbejdsulykker som Beskæftigelsesministeriet fremlægger i rapporten ”Status på arbejdsmarkedet”

Svar på BEU 84 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 08-12-2023
Modtaget: 08-12-2023
Omdelt: 08-12-2023

Spm. om resultaterne fra rapporten om migrantarbejderes overrepræsentation og markante underrapportering hvad angår arbejdsulykker, får ministeren til at genoverveje korrektheden af beregningerne af bl.a. de samfundsøkonomiske omkostninger og disses komponenter ved arbejdsulykker som Beskæftigelsesministeriet fremlægger i rapporten ”Status på arbejdsmarkedet”

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version