UGEPLAN FOR FOLKETINGET 3. september - 9. september 2018 (UGE 36)

Endelig ugeplan
31. august 2018 Lovsekretariatet
L 242, L 243 sambehandles.
Orlov og godkendelse af stedfortrædere som ordinære medlemmer.
3. behandling af forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven og forskellige andre love. (Beskatning af beløb vedrørende tilbagebetalte provisioner, EU-retlig tilpasning af reglerne vedrørende udenlandske pensionsinstitutters investeringer i fast ejendom og bestemmelser i momsloven om momsfritagelse for selvstændige grupper og justering af værnsregler, der sikrer beskatning af udbytter m.v.). (Af skatteministeren)
1. behandling af forslag til finanslov for finansåret 2019. (Af finansministeren)
1. behandling af forslag til lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2022. (Af finansministeren)
1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2018, lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2019, lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2020 og lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2021. (Konsekvenser af aftale om lavere skat på arbejdsindkomst m.v.). (Af finansministeren)