B 61 Forslag til folketingsbeslutning om voksenattester til personale, der arbejder med mennesker, som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

Udvalg: Social-, Indenrigs- og Børneudvalget
Samling: 2017-18
Status: Bortfaldet

Samrådsspørgsmål A

Ministrene bedes tilkendegive, om regeringen mener, at der skal nye initiativer til i forhold til at forebygge og undgå fremtidige tilfælde af vold, tyverier, røverier, blufærdighedskrænkelser, seksuelle overgreb eller tilsvarende krænkelser mod mennesker med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse begået af plejepersonale samt redegøre for, hvorfor regeringen ikke anser indførelse af voksenattester som et nyttigt værktøj i forhold til at forebygge og undgå gentagelsestilfælde af overgreb mod mennesker med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse begået af plejepersonale.
Dato: 22-03-2018
Status: Besvaret
Emne: socialpolitik
Afholdelse af samrådet: Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 22-05-2018 kl. 14:30
Dokumentdato: 22-03-2018
Modtaget: 22-03-2018
Omdelt: 22-03-2018

Samrådsspm. om regeringen mener, at der skal nye initiativer til i forhold til at forebygge og undgå fremtidige tilfælde af vold, tyverier, røverier, blufærdighedskrænkelser, seksuelle overgreb eller tilsvarende krænkelser mod mennesker med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse begået af plejepersonale, til børne- og socialministeren, justitsministeren og ældreministeren

Samrådsspørgsmål (pdf-version)
Html-version