1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime).
2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
SPØRGSMÅL:
1) Til social- og integrationsministeren af:
Martin Henriksen (DF):
Hvad er ministerens opfattelse af, at emiratstaten Qatar, der har hjulpet bl.a. Hamasstyret i Gazastriben og Det Muslimske Broderskab i Ægypten økonomisk, nu står bag opførelsen af en moské i Københavns nordvestkvarter?
(Spm. nr. S 1456, skr. begr. (omtrykt)).
2) Til justitsministeren af:
Karsten Lauritzen (V):
Når den største gruppe af ansøgere om humanitær opholdstilladelse er serbiske romaer, der på grund af en aftale om visumfrihed mellem Serbien og EU har let adgang til Danmark, vil ministeren så tage initiativer for at dæmme op for det store antal ansøgere fra Serbien, herunder tage aftalen om visumfrihed op med sine EU-kollegaer?
(Spm. nr. S 1486).
3) Til justitsministeren af:
Karsten Lauritzen (V):
TV 2 Nyhederne bragte søndag den 24. marts et indslag om banderelaterede vagtværn, der bevogter forskellige områder i Storkøbenhavn, f.eks. i Lundtoftegade på Nørrebro og i Værebroparken; hvad vil ministeren på den baggrund gøre for at stoppe de private vagtværns greb om visse dele af København, og hvad vil ministeren gøre, for at almindelige mennesker føler sig trygge på trods af de selvbestaltede vagtværn?
(Spm. nr. S 1487).
4) Til kulturministeren af:
Michael Aastrup Jensen (V):
Har ministeren planer om at lade Statens Forsvarshistoriske Museum fusionere med andre museer eller institutioner?
(Spm. nr. S 1484).
5) Til kulturministeren af:
Michael Aastrup Jensen (V):
Hvilke fordele ser ministeren ved at lade Statens Forsvarshistoriske Museum forsætte i sin nuværende organisatoriske form i stedet for at fusionere med et eller flere museer eller institutioner?
(Spm. nr. S 1485).
6) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Anni Matthiesen (V):
Hvad er ministerens holdning til, at Sundhedsstyrelsen fraråder anvendelse af trampoliner og hoppepuder i dagtilbud under et, også selv om Teknologisk Institut uden betænkelighed kan anbefale en af de hoppepuder, som Sundhedsstyrelsen fraråder brugen af?
(Spm. nr. S 1463).
7) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Anni Matthiesen (V):
Er ministerens enig i, at det er meget vigtigt, at både børn og unge mennesker får motion i deres dagligdag og hjælpes på vej til dette både i skoletiden, og imens de opholder sig i daginstitutioner?
(Spm. nr. S 1464).
8) Til forsvarsministeren af:
Ellen Trane Nørby (V):
Når ministeren i sit svar på spørgsmål nr. S 1387 og S 1389 afviser, at regeringen vil arbejde aktivt for, at sergentskolen i Sønderborgs øvelsesterræn på Arnkil/Kær kan overdrages til Sønderborg Kommune uden planlovmæssige bindinger, hvad skal Sønderborg så forvente, at ministeren vil gøre for at sikre en positiv anvendelse af den af forsvaret snart fraflyttede sergentskole i Sønderborg og det tilhørende øvelsesareal på Arnkil/Kær?
(Spm. nr. S 1489).
9) Til forsvarsministeren af:
Ellen Trane Nørby (V):
Hvad vil ministeren politisk gøre for at sikre, at Sønderborg sikres gode udviklingsmuligheder, når forsvaret fraflytter sergentskolen i Sønderborg og øvelsesterrænet på Arnkil/Kær og dermed nedlægger et stort antal stillinger og studiepladser?
(Spm. nr. S 1490).
10) Til ministeren for ligestilling og kirke af:
Christian Langballe (DF):
Vil ministeren uddybe sin sammenligning mellem Vatikanet og Iran, som han fremsatte i forbindelse med pavens udnævnelse?
(Spm. nr. S 1412 (omtrykt)).

DELING AF:

--:--:--
Her kan du vælge at redigere i dit klip. Det gøres ved at trykke på start og på slut, når klippet er nået til de steder du vil dele fra og til.

Du kan ogås vælge størrelse på afspiller herunder.

Størrelse på afspiller
350 × 255512 × 346768 × 490
Vælg et udsnit af videoen
START
SLUT
Klippets varighed:  
Start: 00:00:00 | Slut: 00:00:00 | Varighed: 00:00:00 | Afspiller: 0 x 0