1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime).
2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
SPØRGSMÅL:
1) Til statsministeren af:
Claus Hjort Frederiksen (V):
Kan statsministeren bekræfte, at VK-regeringens efterlønsreform har været nødvendig for Danmark og dansk økonomi, jf. statsministerens udtalelser om reformamok på World Economic Forums årsmøde i Davos?
(Spm. nr. S 959).
2) Til statsministeren af:
Claus Hjort Frederiksen (V):
Kan statsministeren bekræfte, at VK-regeringens dagpengereform har været nødvendig for Danmark og dansk økonomi?
(Spm. nr. S 960).
3) Til statsministeren af:
Peter Christensen (V):
Kan statsministeren bekræfte, at hun gik til valg på ikke at gennemføre den efterlønsreform, der blev aftalt mellem V, KF, DF og RV, og uddybe, hvorledes det harmonerer med statsministerens udtalelser om reformamok på World Economic Forums årsmøde i Davos?
(Spm. nr. S 961).
4) Til statsministeren af:
Peter Christensen (V):
Kan statsministeren bekræfte, at hun gik til valg på at rulle dagpengereformen tilbage?
(Spm. nr. S 962).
5) Til statsministeren af:
Peter Skaarup (DF):
Hvad er regeringens holdning til den britiske premierminister, David Camerons, længe ventede tale om forholdet mellem Storbritannien og EU, og er statsministeren indstillet på, at regeringen følger de kommende forhandlinger mellem den britiske regering og EU tæt, med det formål at vurdere, om Danmark kan have gavn af at overveje samme model som Storbritannien?
(Spm. nr. S 963).
6) Til statsministeren af:
Peter Skaarup (DF):
Kan statsministeren oplyse, hvordan den danske regering vil stille sig i forhold til det britiske ønske om en mindre vidtgående tilknytning til EU, og om regeringen vil være åben for, at andre eksisterende medlemslande kan få lignende aftaler med EU om en mindre vidtgående tilknytning?
(Spm. nr. S 964).
7) Til justitsministeren af:
Kim Christiansen (DF):
Hvorfor vælger den danske regering at implementere EU's tredje kørekortdirektiv meget mere restriktivt, end man gør i de fleste andre EU-lande?
(Spm. nr. S 861 (omtrykt)).
8) Til justitsministeren af:
Kim Christiansen (DF):
Er ministeren ikke bange for, at implementeringen af EU's tredje kørekortdirektiv vil have negative konsekvenser for færdselssikkerheden, når 16-årige eksempelvis kan tage motorcykelkørekort i Tyskland eller Sverige?
(Spm. nr. S 862 (omtrykt)).
9) Til justitsministeren af:
Merete Riisager (LA):
Støtter ministeren, at »pressenævn skal have reelle håndhævelsesbeføjelser, såsom bøder, pålagt trykning eller offentliggørelse af undskyldninger eller fjernelse af journalistisk status«, som et EU-udvalg med deltagelse af en tidligere tysk udenrigsminister og Letlands tidligere præsident ifølge, www.journalisten.dk's artikel, »EU-udvalg vil have magt til at fyre journalister«, af 22. januar 2013 har anbefalet?
(Spm. nr. S 954 (omtrykt)).
10) Til skatteministeren af:
Flemming Damgaard Larsen (V):
Er det ministerens vurdering, at en vejbenyttelsesafgift på mellem 2,7 og 2,9 mia. kr. vil medvirke til jobskabelse i den danske transportbranche og det øvrige erhvervsliv, eller vil den modvirke jobskabelse i den danske transportbranche og det øvrige erhvervsliv?
(Spm. nr. S 955 (omtrykt)).
11) Til ministeren for sundhed og forebyggelse af:
Karina Adsbøl (DF):
Hvad er ministerens holdning til afgrænsningscirkulæret mellem behandlingsredskaber og hjælpemidler, og vil ministeren tage initiativ til at revidere cirkulæret med henblik på at præcisere cirkulæret?
(Spm. nr. S 920 (omtrykt)).

DELING AF:

--:--:--
Her kan du vælge at redigere i dit klip. Det gøres ved at trykke på start og på slut, når klippet er nået til de steder du vil dele fra og til.

Du kan ogås vælge størrelse på afspiller herunder.

Størrelse på afspiller
350 × 255512 × 346768 × 490
Vælg et udsnit af videoen
START
SLUT
Klippets varighed:  
Start: 00:00:00 | Slut: 00:00:00 | Varighed: 00:00:00 | Afspiller: 0 x 0