Folketingsdelegation deltager i OSCE PAs vintermøde
Udvalg: OSCEs Parlamentariske Forsamling
Startdato: 21-02-2018
Slutdato: 23-02-2018
Sted: Wien, Østrig
Folketingets OSCE-delegation deltager den 21.-23. februar 2018 i det årlige vintermøde i Wien i OSCEs Parlamentariske Forsamling.

Det årlige møde i Wien bruges overordnet til at følge op på sidste års arbejde i OSCE PA og til at fastlægge rammerne for arbejdet i det nye år. På mødet vil der bl.a. blive afrapporteret fra den årlige session i 2017, der blev afholdt i Minsk, Hviderusland.
En central del af vintermødet er møder i OSCE PAs generelle komitéer. På dagsordenen ved disse møder ventes blandt andet at være "fake News", klimaforandringer, våbenkontrol, migration og bekæmpelse af terrorisme. Under møderne i de generelle komitéer vil der denne gang afholdes debatter om demokrati i en tid med "fake news", udvikling af strategier til bekæmpelse af de globale konsekvenser af klimaforandringer udfordringer og muligheder for våbenkontrol i OSCE området. Medlemmer af den danske delegation vil derfor ved mødet i Wien kunne drøfte disse emner med parlamentarikere og andre fra de øvrige OSCE-lande.

Deltagere
Øvrige deltagere

Delegationssekretær Eva Esmarch

Program
Budget
30.000 kr.
Regnskab
25.877 kr.