Data fra før oktober 2013 er midlertidigt fjernet

28.08.2015

Som tidligere meddelt - i et nyhedsbrev til brugerne af Folketingets åbne data - er der en del ufuldstændige data i samlingerne før 20131 (2013, 1. samling). For at undgå at brugere kommer til at anvende de ufuldstændige data, vil vi derfor midlertidigt fjerne samlingerne 20091 til 20121 fra Folketingets åbne data.

Der foregår pt. et forbedringsarbejde, der skal rette op på de ufuldstændige data. Vi forventer, at forbedringsarbejdet er afsluttet i løbet af efteråret.

Når det er sket, vil de gamle samlinger blive lagt på igen. Den løbende opdatering af data vil ved samme lejlighed blive forbedret.Vi bibeholder pt. kun data fra samlingen 20131 og fremefter. Data om nye sager, dokumenter og afstemninger bliver opdateret i disse. 

Desværre kan der være ufuldstændige relationer mellem aktører i samlingen 20131 og fremefter. Dette skal du være opmærksom på, hvis du vil anvende disse data.

Hvis du har specifikke spørgsmål vedr. anvendelse af de åbne data, kan du kontakte Folketingets webmaster på webmaster@ft.dk.

Du kan også kontakte Folketingets Oplysning, hvis du har andre spørgsmål om Folketingets arbejde. 

Se flere nyheder fra Folketinget