Åben høring om musikskolerne

13.04.2018

Kulturudvalget inviterer til høring om musikskolerne. Høringen afholdes onsdag den 2. maj 2018 kl. 9.00-12.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Hvordan udvikler og styrker vi bedst de danske musikskoler, så musikskoletilbuddet kan nå ud til alle børn og unge? Hvor ligger udfordringerne, og hvor er der behov for en ekstra indsats? Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive debatteret ved Kulturudvalgets høring om Musikskolerne i Danmark.

Høringen tager udgangspunkt i anbefalingerne fra Kulturministeriets rapport om Musikskolerne i Danmark. Læs rapporten om Musikskolerne i Danmark her.

Programmet for høringen kan ses her.

  

Tilmelding m.m.

Høringen er åben for alle som tilhørere, men tilmelding er nødvendig - også for pressen. Der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding skal ske senest torsdag d. 26. april. Du kan tilmelde dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen begynder.

Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. 

Høringen tv-optages og vil blive livestreamet her på hjemmesiden, hvor den også kan findes efterfølgende. Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.

 

Kontakt

Udvalgsassistent
Aicha Esdam
Send e-mail
Tlf. 3337 5548

Se flere nyheder fra Folketinget

Sideansvarlig: Aicha Esdam