Åbent samråd om pensionsaftalen i L16

12.12.2017

Skatteministeren og finansministeren er indkaldt til åbent samråd om L 16 om pensionsaftalen. Samrådet er åbent for alle og finder sted fredag den 15. december kl. 9.00 i vær. 2-080 på Christiansborg.

Skatteudvalget har bedt ministrene redegøre for, om lovforslaget faktisk afhjælper samspilsproblemet for lavtlønnede, og for hvem der får mest ud af den foreslåede ordning. Udvalget har også bedt ministrene om en drøftelse af, om de regneeksempler, der blev benyttet i forbindelse med præsentationen af pensionsaftalen er retvisende.

Samrådsspørgsmål A- E er stillet efter ønske fra Jesper Petersen (S).

 

Tilmelding 

Samrådet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt, også for pressen, og der er et begrænset antal pladser. Tilmelding, som sker med udgangspunkt i først-til-mølle-princippet, skal ske senest kl. 11 dagen inden, samrådet bliver afholdt.

Gæster udefra bør beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek. 

Det er efter aftale med Udvalgssekretariatet tilladt at optage lyd og billeder, hvis det kan ske uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt. Enkelte udvalg kan have særlige retningslinjer herom.

Samrådet tv-optages og vil blive vist direkte her på hjemmesiden. Optagelsen vil efterfølgende kunne (gen)ses her på siden og under "TV fra Folketinget". Desuden vises samrådet forskudt på Folketingets tv-kanal. 

Tilmelding på e-mail

Se flere nyheder fra Folketinget

Senest opdateret: [21.12.2017]
Sideansvarlig: Tina Grønlund