Folketingets Ligestillingsudvalg holder åben høring om menneskehandel onsdag den 4. oktober kl. 13.30-15.40

27.09.2017

Folketingets Ligestillingsudvalg holder åben høring om menneskehandel. Høringen finder sted onsdag den 4. oktober kl. 13.30-15.40 i Landstingssalen på Christiansborg

Høringen vil belyse den danske indsat mod menneskehandel med udgangspunkt i de danske handlingsplaner mod menneskehandel, udfordringerne ved menneskehandel som kriminalitetsform samt politiets og anklagemyndighedens indsats. Endvidere vil en række NGO'er med afsæt i deres erfaringer belyse emner som menneskehandel til tvangsarbejde, børn udsat for menneskehandel og de kriminelle netværks påvirkning af ofrene. 

Se program for høringen her: 2016-17 - LIU, Alm. del - Bilag 124: Program for Ligestillingsudvalgets åbne høring om menneskehandel den 4/10-17 

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest tirsdag den 3. oktober kl. 12.00. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet. 

Tilmeld dig her 

Gæster til Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal. 

Kontakt:
Jette Christensen
Udvalgssekretær
Telefon: +45 33337 5512
Send e-mail

Gitte Ravn Jensen
Udvalgsassistent
Telefon: + 45 3337 5533
Send e-mail

Se flere nyheder fra Folketinget