Åben høring om digitalisering som vækstkatalysator

13.09.2017

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget inviterer til åben høring om digitalisering som vækstkatalysator.

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget har gennem længere tid beskæftiget sig med, hvordan man kan få gang i væksten, og udvalget slutter dette folketingsårs arbejde af med en høring, der sætter fokus på, hvordan man kan bruge digitalisering som vækstkatalysator.

På høringen vil formanden for Digitalt Vækstpanel Niels B. Christiansen holde indlæg om Digitalt Vækstpanels arbejde og anbefalinger. Endvidere vil tre indbudte eksperter komme med deres synspunkter på og vurderinger af, i hvilket omfang Danmark og det danske arbejdsmarked er parat til den digitale vækst, hvordan det digitale vækstpotentiale ser ud, og hvordan Danmark står i forhold til konkurrerende lande. Erhvervsminister Brian Mikkelsen afslutter høringen med et indlæg om regeringens synspunkter og planer.

I høringen deltager et debatpanel med repræsentanter fra forskellige virksomheder, som kan stille spørgsmål til oplægsholderne og debattere høringens temaer. Der deltager endvidere et politisk panel bestående fortrinsvis af partiernes erhvervsordførere.

Mere information, program og tilmelding 

Høringen kan følges live her.

 

Se flere nyheder fra Folketinget