Åben høring om skattely

18.05.2017

Folketingets Skatteudvalg afholder åben høring om skattely mandag den 29. maj 2017 kl. 10.30-15.00 i Landstingssalen på Christiansborg.

Skatteudvalget har inviteret oplægsholdere fra andre lande for at hente inspiration udefra, herunder til hvordan rådgiverbrancherne og bankernes involvering i brugen af skattely kan modarbejdes, så der kan opnås øget regelefterlevelse og mindre tab af skatteindtægter.

Der vil være oplæg fra:

• Lektor Niels Johannesen, Københavns Universitet
• Professor og forfatter Brooke Harrington, CBS
• Senior lecturer Adam Hofri, Hebrew University of Jerusalem
• Adm. direktør Charlotte Jepsen, FSR-Danske Revisorer
• Chair John Christensen, Tax Justice Network
• Director Pascal Saint-Amans, OECD

Der vil være tolkning af alle oplæg.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding skal ske senest fredag den 26. maj kl. 10. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal.


Se flere nyheder fra Folketinget