Høring om bioøkonomi

02.05.2017

Folketingets Miljø-og Fødevareudvalg holder åben høring om, hvordan bioøkonomien kan fremmes i Danmark. Høringen finder sted tirsdag den 2. maj 2017 kl. 9 – 11.30 i Landstingssalen på Christiansborg.

Høringen vil belyse Danmarks muligheder for at udnytte biomassen til produktion af bæredygtige højværdiprodukter og løsninger og herunder se på, hvorfor bioøkonomi er interessant set fra et investorperspektiv, samt hvilke barrierer der er for udviklingen af bioøkonomien i dag.

Endeligt program for høringen følger.

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig (også for pressen). Tilmelding skal ske senest fredag den 28. april kl. 10. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig her.

Gæster i Folketinget må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek, og det anbefales derfor at møde op ca. en halv time, inden høringen starter. Det er tilladt at optage lyd og billeder under høringen, hvis det kan ske uden at forstyrre høringens afvikling i øvrigt. Høringen tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor den også kan findes efterfølgende under "TV fra Folketinget". Desuden vises høringen forskudt på Folketingets tv-kanal. 


For yderligere information kontakt:

Jette Christensen
Udvalgssekretær
Send e-email

Camilla Bech-Illum
Student
Send e-mail

Se flere nyheder fra Folketinget